Blog

Hited szerint

Hited szerint

Vajon mi teremtjük a valóságunkat? Számít az egyáltalán, hogy miben hiszel, milyen a hited a világban? Kire hallgass és merre haladj?

Magadért tedd!

Magadért tedd!

A világ eseményei hatással vannak sorsunkra. Ám mégis mindig van, amit önmagunkért tehetünk. Mindig van olyan, amin változtathatunk.

Léleknyomor

Léleknyomor

Az élet halad. Ám az, ahogyan reagálunk a történésekre, a mi döntésünk lesz. Hogyan döntesz? Melyik irányba indulsz tovább? Szereted magad?

Újjászületés

Újjászületés

Vajon miért születünk a világra? A válasz sokféle… Én azt hiszem, hogy fel kell fedeznünk, ami bennünk van és amivel másoknak adni tudunk.

Vagyok. Valamiben pont olyan, mint Te. Egyszerre vagyok hétköznapi és mégis különleges. Gondolkodó és érző ember. Főnök és alkalmazott, gyermeket nevelő, az élet különböző területein egyensúlyra törekvő nő.  Bővebb információkért kattints ide!

1 alkalom „Részecske” klub részvétel

Lehetőséged van 1 alkalommal ingyenesen eljönni és részt venni bármelyik klub rendezvényre, ahol meg tudod nézni, hogy mi hogyan történik. Bővebb információkért kattints ide!

Problémád van a munkahelyeden, vagy a párkapcsolatodban? Hiába mondasz el valamit százszor, falra hányt borsó? Nem tudsz dönteni? Bővebb információkért kattints ide!