Blog

Magadért tedd!

Magadért tedd!

A világ eseményei hatással vannak sorsunkra. Ám mégis mindig van, amit önmagunkért tehetünk. Mindig van olyan, amin változtathatunk.

Léleknyomor

Léleknyomor

Az élet halad. Ám az, ahogyan reagálunk a történésekre, a mi döntésünk lesz. Hogyan döntesz? Melyik irányba indulsz tovább? Szereted magad?

Újjászületés

Újjászületés

Vajon miért születünk a világra? A válasz sokféle… Én azt hiszem, hogy fel kell fedeznünk, ami bennünk van és amivel másoknak adni tudunk.

A szeretet fáj?

A szeretet fáj?

A lány és fiú találkozása sorsszerű, ám helyeztük gátat szab kapcsolatuk kiteljesedésének. Vajon fájdalommal kell, hogy járjon a szeretet?

Utazás

Utazás

Telesze éppen szülinapja megünneplésére készül, amikor váratlan látogatója érkezik. Az ismeretlen egy utazásra hívja. Vajon elindul vele?

Vagyok. Valamiben pont olyan, mint Te. Egyszerre vagyok hétköznapi és mégis különleges. Gondolkodó és érző ember. Főnök és alkalmazott, gyermeket nevelő, az élet különböző területein egyensúlyra törekvő nő.  Bővebb információkért kattints ide!

1 alkalom „Részecske” klub részvétel

Lehetőséged van 1 alkalommal ingyenesen eljönni és részt venni bármelyik klub rendezvényre, ahol meg tudod nézni, hogy mi hogyan történik. Bővebb információkért kattints ide!

Problémád van a munkahelyeden, vagy a párkapcsolatodban? Hiába mondasz el valamit százszor, falra hányt borsó? Nem tudsz dönteni? Bővebb információkért kattints ide!