Online részecske klub

Problémád van az élet valamelyik területén? Nem értenek meg? Nem tartod magad elég jónak? Úgy gondolod, nem vagy szerethető, úgy ahogy vagy? Mindenkinek meg akarsz felelni? Elakadtál és nem tudod, merre és hogyan tovább? Magányosnak érzed magad?

Mindenki meg akar változtatni? Hidd el, hogy nem kell megváltoznod!

Miért? Tarts velem!

N

Ha a problémáidat nem akarod megvitatni mások előtt, mert nem vagy kitárulkozó, közvetlen típus és inkább csak figyelnél otthonról, egy biztonságos közegből…

N

Ha szeretsz apró lépésekben haladni, egy-egy témát feldolgozva...

N

Ha nincs időd egész nap tréningeken és előadásokon ülni, viszont érdekel az önismeret, a világ és a saját működésed...

N

Akkor itt a helyed, szeretettel várlak az online térben! Tudomány érthetően, csipetnyi misztika, humor igény szerint.

Vegyél részt egy-egy klubdélutánon, ahol minden alkalommal más, egy-egy olyan érdekes témáról beszélek, ami segít neked észrevenni, hogy hol van az az akadály, ami miatt nem működik az életed.

A témák bár egymásra épülnek, úgy állítom össze, hogy külön-külön is egységet alkotnak, így bármikor bekapcsolódhatsz. Mivel mindössze egy órányi, így annyi ismeretet és gyakorlatot tartalmaz, ami könnyen megérthető, feldolgozható és azonnal alkalmazható. Kis lépésekben – részecskénként – haladunk.

Témakörök a teljesség igénye nélkül: vágyak; szükségletek; szokások; hitrendszer; játszmák; hála; a csodálatos agy; kommunikációs bakik az életben; hogyan kerüld el, hogy profi lúzer legyél; a siker képlete; a boldog párkapcsolat összetevői…és még sok érdekes téma minden alkalommal játékos, közérthető formában. Ennek során “aha élményekkel” gazdagodhatsz, mely által meglátod saját működésedet. Ez pedig segít abban, hogy a sémáid, szokásaid megváltoztathatóvá válnak – ha akarod. 

Ha zárkózott vagy és nem akarsz beszélni, lehetőséged van csak figyelni, senki nem fog bevonni semmibe, amiben nem szeretnél részt venni. Ha azonban kérdésed van, azt is nyugodtan felteheted.

Itt a helyed a klubban, ha:

Z

szeretnéd a saját működésedet jobban megismerni, megérteni, és ez által a gyakorlatban is használható tudást szeretnél kapni az akadályok megszelídítéséhez;

Z

más nézőpontból akarsz ránézni az életed működésére;

Z

hasonló érdeklődésű emberekkel szeretnéd az idődet tölteni;

Z

szeretnél egy kicsit kikapcsolódni, elcsendesedni, figyelni, csodálkozni, meglepődni, fejlődni.

Ára: 1 900 Ft/alkalom.